Inceperea programului de pregatire teoretica pentru autopsieri seria III

Last Updated: ianuarie 4, 2024Categories: Anunțuri

Luni 27 noiembrie 2023 la ora 10.00 începe programul de pregătire teoretică  pentru autopsieri seria III !

Pregătirea teoretică presupune parcurgerea și absolvirea a 4 module de pregătire, care conțin mai multe unități tematice conform curriculum-ului de pregătire aprobat prin Ordinul MS nr. 958 /2022.

Pentru buna desfășurare a programului pe platforma PERFMED, având în vedere faptul că toate unitățile tematice din cadrul  modulelor sunt prevăzute cu întrebări cu caracter formativ, ritmul de încărcare a modulelor pe platformă va fi de cca 1 modul /lună, programul va fi finalizat la sfârșitul lunii martie 2023.

Participanții pot parcurge aceste cursuri în ritm propriu, și pot accesa întrebările din cadrul unităților tematice de mai multe ori, în vederea fixării corecte a noțiunilor transmise.

Penru fiecare modul cursul de pe platformă va fi completat cu un curs zoom de 1 oră și jumătate, prima întâlnire Va fi programată în luna decembrie 2023, pe data 15.12.2023, orele 16.00-17.30, prezența la aceste cursuri este obligatorie.

La sfârșitul fiecărui modul participanții vor avea de parcurs un test de 20 de întrebări din modulul respectiv cu nota limită 7. Obținerea unei note de minim 7 reprezintă condiția pentru a trece la următorul modul. Participanții vor putea repeta testul până când vor atinge acest prag.

După absolvirea celor 4 module participanții se vor putea înscrie pentru examenul teoretic care va fi anunțat cu cel puțin 15 zile înainte.

Testul final  va consta în 30 de întrebări, din toată materia, și  va putea fi accesat de maxim 2 ori în cazul în care la prima încercare nota obținută este sub 7.

Programul de pregătire teoretică autopsieri cu cele 4 module va fi accesibil pe platforma PERFMED până în ziua examenului teoretic final.

 

Programul de pregătire teoretică autopsieri va începe pe în data de 27 noiembrie 2023 și va fi constituit de mai multe cursuri susținute pe platforma PERFMED care se vor derula până la sfârșitul lunii martie 2024.

După finalizarea programului teoretic va fi programată în cursul lunii aprilie 2023 proba de examen teoretic care va avea loc pe platforma PERFMED.