EHMA Conference 2024

Last Updated: aprilie 1, 2024Categories: Training

Conferința Europeană pentru Managementul Sănătății va avea loc la București, România în perioada 5-7 iunie 2024.

Suntem încântați să anunțăm cea de a 29-a ediție a Conferinței Europene de Management al Sănătății care va avea loc în perioada 5-7 iunie 2024 la București, România. Conferința este un eveniment anual organizat de Asociația Europeană pentru Managementul Sănătății (EHMA). Anul acesta suntem încântați să găzduim această conferință împreună cu Ministerul Sănătății din România și Institutul Național de Management al Serviciilor de Sănătate (INMSS).

Conferința Europeană de Management al Sănătății reprezintă cel mai important eveniment de acest gen în Europa. Acesta atrage peste 400 de reprezentanți din domeniul sănătății, inclusiv manageri, lideri, cercetători, mediul academic, profesioniști, pacienți și industrii, pentru a discuta cele mai recente tendințe în serviciile de sănătate și managementul sistemelor. Această conferință științifică oferă un program bogat și divers format din sesiuni plenare, prezentări de abstracte, workshopuri și dialoguri științifice.

Tema conferinței „Modelarea și gestionarea ecosistemelor inovatoare de sănătate“, cuprinde întregul spectru al megatrendurilor în domeniul sănătății, de la transformarea digitală a sistemelor și a serviciilor de asistență medicală, până la importanța tot mai mare a sustenabilității și a evoluției competențelor necesare forței de muncă din domeniul sănătății. Conferința își propune să exploreze modul în care sectorul sănătății se adaptează la aceste schimbări, cu accent pe o abordare ecosistemică, promovând colaborarea între părțile interesate.

De asemenea, suntem încântați să anunțăm că apelul pentru abstracte asociate conferinței este acum deschis. Aceasta este o oportunitate excelentă de a prezenta cercetările din domeniul managementului sănătății și cele mai bune practici în fața unei largi audiențe internaționale. Abstractele depuse sunt o parte esențială a programului conferinței și susține viziunea identificării, discutării și abordării nevoilor actuale și viitoare ale managementului sănătății. Data limită de depunere este luni, 15 ianuarie 2024, ora 10.00 (CET).

Toate informațiile relevante pot fi găsite aici.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să ne onorați cu presența dumneavoastră.