Training of Trainers Nr. 5

Last Updated: aprilie 1, 2024Categories: Training

Despre ToT – Nr. 5

Al cincilea ToT (training of trainers) din ciclul de șase cursuri a avut loc la București în perioada 16-20 Octombrie, unde au participat aproximativ 35 de cursanți. Modulul ”Review of innovative teaching methodologies in executive education” a fost livrat de către Prof. Thomas M. Klueter și Prof. Emerit. Jaume Ribera de la IESE Business School.

Acest curs interactiv a pornit de la evaluarea conținutul programelor de studii actuale folosite de participanți și explorarea integrării unor metodologii de predare alternative. Obiectivele cursului au fost de a îndruma participanții când și cum să aplice aceste metodologii, de a
cultiva entuziasmul pentru punerea lor în aplicare, de a împărtăși principii, perspective și experiențe esențiale și de a introduce tehnici specifice de feedback.

Proiectul „Training of the Trainers (Formarea formatorilor)” este parte a Planul Național de Redresare și Reziliență al României (#PNRR), Reforma 3. Capacitate sporită de management al sănătății și resurse umane în sănătate.

Acest program gândit de Ministerul Sănătăţii – România, alături de Biroul de țară al World Health Organization Office for Romania / Organizației Mondiale a Sănătății în România își propune să formeze reprezentanți ai instituțiilor de învățământ medical și formatorii din domeniul sanitar din România, astfel încât cunoștințele să poată fi transferate către peste 3.000 de manageri din domeniul sănătății.

Următorul și ultimul curs din seria aceasta are loc în perioada 18-21 decembrie cu tema Leadership și managementul schimbării și este livrat de prof. Federico Lega de la Universitatea din Milano.